Kategórie Info Kontakt Login Košík
0

Vrátenie tovaru do 60 dní

VRÁTENIE TOVARU DO 60 DNÍ OD PREVZATIA

 

Pretože pri nákupe cez e-shop nemáte možnosť si tovar dôkladne prezrieť alebo „ohmatať“, môže sa stať, že po jeho zakúpení a následnom prevzatí zistíte, že nie je vhodné alebo nevyhovuje vašim predstavám.

Chceme vás informovať, že v takom prípade máte právo na vrátenie tovaru (odstúpenie od kúpnej zmluvy) do 14 dní od jeho prevzatia, a to bez udania dôvodu. Viac informácií nájdete tu.

Okrem zákonného nároku na odstúpenie od zmluvy do 14 dní, Nábytok Harmonia s.r.o. (ďalej len predávajúci) dobrovoľne poskytuje kupujúcim (koncovým spotrebiteľom) možnosť vrátenia tovaru do 60 dní od jeho prevzatia. Kupujúci môže odstúpiť od kúpnej zmluvy aj po uplynutí zákonnej 14-dňovej lehoty tým, že tovar zašle späť predávajúcemu do 60 dní od jeho prevzatia. Pre dodržanie tejto lehoty je rozhodujúci deň odoslania tovaru späť alebo deň odovzdania vráteného tovaru kupujúcim predávajúcemu. Lehota sa počíta v kalendárnych dňoch, nie pracovných, a začína plynúť nasledujúci kalendárny deň po prevzatí tovaru kupujúcim.

Pokiaľ je tovar v pôvodnom obale, kompletný, nepoužitý a nepoškodený, a pokiaľ nejde o tovar upravený podľa priania spotrebiteľa alebo pre jeho osobu, vráti predávajúci kupujúcemu 100 % hodnoty vráteného tovaru. V prípade, že chýba pôvodný obal, tovar je poškodený alebo javí známky používania, má predávajúci právo naúčtovať kupujúcemu náklady na uvedenie tovaru do pôvodného stavu alebo vrátenie odmietnuť. Vrátenie tovaru nie je možné v prípade tovaru v uzavretom obale, ktorý spotrebiteľ z obalu vyňal a z hygienických dôvodov ho nie je možné vrátiť (najmä matrace, obliečky a pod.) a zákazkovej výroby, tj výroby alebo úpravy tovaru podľa individuálnych požiadaviek zákazníka.

 

AKO TOVAR VRÁTIŤ?

 • doručením na adresu: trieda Tomáša Baťu 1635 (budova č. 52c – areál Toma a.s.), 765 02 Otrokovice

• Prostredníctvom služby spätného prevzatia tovaru predávajúcim u kupujúceho. Cena tejto služby je individuálna a na žiadosť kupujúceho.

 

KEDY OBDRŽÍTE PENIAZE SPÄŤ?

Peniaze zašleme na váš bankový účet čo najskôr, najneskôr však do 14 dní od obdržania vráteného tovaru.

 

POZOR: Platí pre objednávky prijaté po 13.8.2024. Do uvedenej doby platí pre vrátenie tovaru iba zákonná 14-dňová lehota.

 

Pokiaľ narazíte na akýkoľvek problém, neváhajte nás čo najskôr po prevzatí tovaru kontaktovať. Radi vám poradíme a bez zbytočných prieťahov pomôžeme nájsť najvhodnejšie riešenie.


instagram
Aby sme Vám mohli v tomto eshope ponúknuť kvalitné služby a pokročilé funkcie, využívame cookies. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ich používaním . Pre viac informácií o cookies a ich prípadnom blokovaní navštívte článok Pravidlá ochrany osobných údajov