Kategórie Info Kontakt Login Košík
0

Zľava 20 € na ďalší nákup

ZĽAVA 500 KČ NA ĎALŠÍ NÁKUP

 

Ako prejav našej vďačnosti za Vašu dôveru Vám nábytok Harmonia s.r.o. poskytuje zľavový kupón v hodnote 20 € za každú úspešne vybavenú objednávku v našom eshope nabytok-harmonia.sk. Tento kupón môžete využiť po dobu 90 dní od jeho vystavenia na ďalší nákup v hodnote minimálne 200 € (bez započítania dopravy a služby výnos na poschodie). V prípade, že hodnota objednávky pred jej doručením alebo počas 14 dní po doručení klesne pod čiastku 200 €, napríklad v dôsledku vrátenia alebo zrušenia časti objednávky, nárok na uplatnenie zľavového kupónu zaniká. Zľavový kupón bude následne zo zostávajúcej objednávky automaticky odobraný tzn. celková čiastka objednávky sa zvýši o hodnotu kupónu. Pokiaľ ste už objednávku skôr uhradili, potom bude treba zostávajúcu sumu doplatiť. V prípade, že vám budeme vracať čiastku za zrušenú časť objednávky, odpočítame z nej hodnotu kupónu.

Kupón je prenosný, takže ho môžete darovať alebo prenechať inému. Platí aj na už zľavnený tovar.

Zľavový kupón Vám bude automaticky vygenerovaný a zaslaný emailom po vybavení Vašej objednávky (po doručení tovaru).

Ponuka platí od 13.8.2024 do odvolania. To znamená, že Nábytok harmónia s.r.o. si vyhradzuje právo kedykoľvek túto akciu ukončiť. Prosíme, buďte preto obozretní a včas využite ponúkané možnosti, aby ste neprepásli príležitosť k úsporám.

Zľavový kód stačí skopírovať alebo vpísať do príslušného políčka v poslednom kroku objednávky.


instagram
Aby sme Vám mohli v tomto eshope ponúknuť kvalitné služby a pokročilé funkcie, využívame cookies. Prehliadaním tohto webu súhlasíte s ich používaním . Pre viac informácií o cookies a ich prípadnom blokovaní navštívte článok Pravidlá ochrany osobných údajov